Пам’яті Олега Буяла (12.04.2002-12.06.2023)

  • 170

Глибока печаль і невимовне горе…

У боротьбі за незалежність України загинув славутичанин Олег Буяло.

Йому було всього 21 рік. Народився і виріс у нашому Славутичі, навчався  у школі №1, а потім закінчив славутицький ліцей за фізико-математичним профілем. Захоплювався спортом, займався на відділенні дзюдо. Далі навчання продовжує на омріяному бойовому факультеті морської піхоти  Одеської військової академії.

Відмінник у навчанні,  у лютому 2023 року був призначений командиром роти морської піхоти 37 окремої бригади морської піхоти. За цей короткий час Олег став справжнім військовим офіцером, який чітко розумів завдання та міг оцінити бойову ситуацію.

Світлий, завжди з посмішкою, чуйний, розумний, дотепний, цілеспрямований, з чіткою громадянською позицією так характеризують свого учня вчителі. Кращий з кращих. Йому ніколи не було байдуже до проблем майбутнього своєї країни.

12 червня останній раз вийшов на зв'язок. Виконуючи бойове завдання зайняти висоту біля селища Велика Новосілка Волноваського району Донецької області загинув у запеклому бою з ворогом.  Поставлене завдання бойовий офіцер виконав.    

Ми продовжуємо втрачати найдорожчих синів, братів, батьків, чоловіків. Коли втрачаєш близьку людину, ніби втрачаєш частину себе та залишається пам'ять, навічно.

Висловлюємо співчуття рідним, близьким, друзям, побратимам Олега Буяла.

Доземний уклін батькам Героя Юрію Миколайовичу та Ірині Олегівні.  

Вічна пам'ять Захиснику. Вічна слава Герою…

Про дату поховання буде повідомлено додатково.

 На фото Олег із окупантом, якого він взяв у полон.