Із засідання виконавчого комітету

  • 269

21 червня у залі засідань Славутицької міської ради відбулося засідання виконавчого комітету. На початку засідання присутні вшанували пам'ять загиблих героїв.

У вступному слові міський голова Юрій Фомічев закцентував увагу на болісній ціні перемоги у війні, відбудові країни, екологічних наслідках після підриву дамби  Каховської ГЕС, проведення Днів сталої енергії, енергетичну бідність та важливість зеленої енергетики.      

Потому члени виконкому приступили до розгляду питань порядку денного.

На засіданні затверджено заходи щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей м. Славутича у 2023 році. Погоджено розмір плати за навчання у Дитячій школі мистецтв. Схвалено у новій редакції проєкти: Програми утримання та розвитку інфраструктури доріг міста Славутича на 2023 рік; Програми розвитку системи освіти Славутицької міської територіальної громади на 2022-2026 роки; Комплексної міської цільової Програми Інформатизації та електронного урядування м. Славутича на 2023 рік; Програми «Славутич - безбар’єрне місто» на 2021-2024 роки; Програми будівництва, реконструкції, модернізації та капітального ремонту об’єктів інфраструктури м. Славутича на 2023 рік; Програми підтримки добровольчих формувань Славутицької міської  територіальної громади до виконання завдань територіальної оборони на 2023 рік.

Утворено комісію Виконавчого комітету Славутицької міської ради з розгляду питань щодо надання компенсації для відновлення окремих категорій об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України.

 Внесені змін до Порядку відшкодування вартості проїзду міжміським транспортом до будь-якого населеного пункту України та у зворотному напрямку особам, віднесеним до 1 та 2 категорії громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

12 рішень стосувалися питань виділення коштів управлінню соціального захисту населення для надання одноразової матеріальної допомоги громадянам та 4 рішення – питань опіки та піклування.