Із засідання Славутицької міської ради

  • 146

 

28 червня депутати Славутицької міської ради, під головуванням міського голови Юрія Фомічева, зібралися на 19 чергову сесію. У цей день, після погодження порядку денного та заяв депутатів, розглянуто 6 питань порядку денного.

Депутати вшанували хвилиною мовчання пам'ять воїнів, які загинули внаслідок військової агресії рф проти України та прийняли рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста» (посмертно): Шабанову Сергію, Мордовцеву Олександру, Михайленку Олександру, Борткову Андрію, Буяло Олегу, Філатову Андрію.

Значну частину пленарного засідання депутати приділили питанням медицини. Після дискусій, вони затвердили розподільчий баланс майна, прав та обов’язків між новоутвореним комунальним некомерційним підприємством «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Славутицької міської ради та КНП «Славутицька міська лікарня». Внесли зміни до статуту КНП «Славутицька міська лікарня». У підсумку прийнято рішення про створення КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Славутицької міської ради. Відповіді на запитання депутатів надала лікар Олена Суганяка.

До міської Програми місцевих стимулів для працівників охорони здоров’я міста Славутича на 2023 рік додатково виділено 3,7 млн грн.

Плідної, констуктивної роботи на засіданні, на жаль, не вийшло.

Присутній у сесійній залі депутат Борисов від забороненої політичної партії опзж, постійно порушував регламент, не давав можливості працювати міському голові та депутатам. Врешті-решт за пропозицією міського голови депутати прийняли рішення про те, щоб вищезгаданий депутат покинув засідання ради, але Борисов відмовився виконувати рішення, тому міський голова Юрій Фомічев вимушений був припинити засідання. Важливі питання, що стосуються життєдіяльності міста: освіти, медицини, безпеки, комунального господарства так і не були розглянуті. Їх розгляд перенесено на 30 червня.

Інші новини міста

Всі новини міста