Із засідання Славутицької міської ради

  • 160

14 липня депутати Славутицької міської ради продовжили розглядати питання порядку денного 19 чергової сесії.

Одноголосно присутні проголосували за безоплатне прийняття у комунальну власність Славутицької громади благодійної допомоги у вигляді автомобіля та передачі його на потреби бійців Збройних Сил України, які є членами Славутицької громади. Міський голова Юрій Фомічев подякував славутицьким підприємцям Любові Піскуновій та Томасу Карпентеру за доставку та передачу автівки для наших військових.

 

Серед основних питань депутати проголосували за:

  • Внесення змін до рішення «Про залучення гранту від  Північної Екологічної Фінансової  Корпорації НЕФКО для фінансування проєкту «Відновлення об’єктів теплопостачання у місті Славутич, Київської області»
  • Передачу функцій замовника будівництва та проєктно – кошторисної документації по об’єкту: «Технічне переоснащення центральної міської котельні за адресою: Кленовий проїзд, 1, м. Славутич, Київської області»
  • Затвердження договору про грант від 15 травня 2023 року між Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО) та Славутицькою міською радою

 

Підтримали ініціативу подачі заявки на участь в Програмі IFC з реновації муніципальних будівель для розміщення внутрішньо переміщених осіб, згідно якого частину закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 5 «Джерельце» буде переоблаштовано під житло для ВПО.

Створено тимчасову контрольну комісію ради щодо перевірки договірних взаємовідносин між суб’єктами господарювання, що працюють у сфері послуг з поводження з побутовими відходами.

Затверджено перелік адміністративних послуг, які надаються через ЦНАП.

Внесено зміни до міської Програми місцевих стимулів для працівників охорони здоров’я міста Славутича на 2023 рік.

Розглянуто ряд земельних питань.

 

На останок обговорили можливість зробити укриття цілодобово доступними для мешканців міста. Начальнику відділу НС та ЦЗН дано доручення проаналізувати місця, де є можливість встановити систему дистанційного доступу.