Круглий стіл про стан справ на ДСП «Чорнобильська АЕС»

  • 84

У залі засідань розпочався круглий стіл про стан справ на ДСП «Чорнобильська АЕС».

В обговоренні взяли участь міський голова Юрій Фомічев, депутати Славутицької міської ради, керівництво та працівники Чорнобильської АЕС, представники Київської ОВА, Вишгородської ОВА, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Державного агентства України з управління зоною відчуження, Державної інспекції ядерного регулювання України.

Розпочав зустріч міський голова Юрій Фомічев. Озвучив ряд питань, які хвилюють працівників станції та жителів міста: чому відбулася зміна керівництва на ЧАЕС, чи буде скорочення персоналу, про нестачу коштів на оплату праці, чи планується перевести офіс ЧАЕС до іншого міста, як вплинуть всі зміни на підприємстві на колектив, які соціальні наслідки будуть для Славутича та як можна подолати всі виклики спільними зусиллями.

Голова Державного агентства України з управління зоною відчуження Євген Крамаренко обґрунтував нове призначення виконуючого обов’язки Чорнобильської АЕС.

Про зміни у структурі, скорочення персоналу та перенесення офісу ЧАЕС доповів новий виконуючий обов’язки ДСП «Чорнобильска АЕС» Сергій Мартинов. Також він повідомив про зміни у графіку роботи для персоналу ЧАЕС, що передбачає один додатковий вихідний.

Заслухавши відповіді керівників ДАЗВ та ЧАЕС присутні у залі мали змогу поставити запитання та висловити свою думку з приводу стану справ на Чорнобильській АЕС.

Дискусія триває..

 

Запис засідання дивитися тут

Інші новини міста

Всі новини міста