Пам'яті Олександра Смінтіни (06.07.1978  - 27.07.2023)

  • 101

До Славутицької громади надійшла сумна звістка. 
Після важкого поранення у жорстокому бою з ворогом перестало битися серце солдата Збройних сил України Олександра Смінтіни (06.07.1978  - 27.07.2023). 
Народився Олександр у с.Червоні партизани Носівського району Чернігівської області. 
А далі його життя було пов'язане з містом Славутич. Після закінчення школи 2, навчався у Чернігівському професійному  будівельному ліцеї №18.
У нього була мирна професія - будівельник. Працював у міських будівельних компаніях. Чималий період у роботі був пов'язаний з СП "Новарка". 
Олександр любив милуватися  природою, захоплювався рибалкою. 
Але мирне життя Олександра Смінтіни обірвала війна. Учасник АТО, у 2022 році він добровольцем стає на захист рідної землі. Воює у гарячих точках на сході країни. Останній свій бій прийняв під Білогорівкою Луганської області.  Під час виконання бойового завдання отримав важке поранення, після якого помер у лікарні Мечникова. 
Без чоловіка залишилася дружина, без батька - донька і син. 
Олександр у житті жартував, мав веселу вдачу. Справжній, надійний побратим, який завжди міг підтримати у складну хвилину.  Йому назавжди залишиться 45 років. 
Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя. 
Нехай світла пам’ять про Воїна буде сильнішою за смерть і назавжди залишиться в серцях рідних, друзів, колег, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Про час і місце поховання Олександра Смінтіни буде повідомлено додатково.

Інші новини міста

Всі новини міста