Міські новини

  • 198

 

Управління освіти та науки готується до педагогічної конференції. До бібліотек завозяться підручники. З 13 по 21 серпня школярі поїдуть на відпочинок до табору латвійського міста-партнера Айзкраукле.

 

Славутицькою міською лікарнею на промисловому майданчику Централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива відкрито пункт охорони здоров’я для працівників ВП «АРС», що обслуговують даний об’єкт.

 

Генеральним директором новоствореного КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» призначено Олену Суганяку.   

 

Дві групи славутичан пройшли навчальний курс «Тактична медицина для цивільного населення» за підтримки  партнерів NA.Vchymo, Americares UMC Ukraine Medical Consortium IRM Polish Institute for Emergency. У серпні заняття продовжаться.

 

Міжнародна неурядова організація Mercy Corps реалізовує конкурсну Програму допомоги малому та середньому бізнесу у вигляді грантів, середній розмір яких складає 20 тисяч доларів США. Більше інформації за телефоном: 0-800-332-590.

 

2 серпня проведено чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Виконавчому комітеті Славутицької міської ради.

 

У липні до ЦНАП  міста Славутича звернулося 1066 громадян. До місцевого бюджету перераховано 76 076 грн адміністративного збору. 

 

У липні відділом по роботі з населенням міста «Контакт-центр» прийнято 327 заявок, 93% яких виконано.

 

За рахунок коштів НЕФКО розпочато реалізацію проєкту з термомодернізації будівлі ДНЗ «Центр розвитку дитини» (Вільнюський квартал). Управлянням інфраструктури та капітального будівництва готується  тендерна документація на реалізацію проєкту, за рахунок коштів НЕФКО, на  термомодернізацію  ФОК «Богатир».

 

Відділом містобудування, архітектури та просторового розвитку розробляються нові правила благоустрою території міста Славутича.

 

За липень Управлінням соціального захисту населення перераховано соціальних допомог та компенсацій 5184 особам (в т.ч. ВПО - 460) на загальну суму 4366074 грн. По міській Програмі «Турбота» надана матеріальна допомога 44 громадянам міста на загальну суму 283400 грн.