Юрій Фомічев: всі підстави є, щоб Славутич залишився містом енергетиків

  • 181

Другий день у Славутичі триває навчальний семінар для студентів, аспірантів, молодих дослідників, науковців та фахівців ядерної галузі Radiation Safety Study Lab, що відбувається у рамках міжнародної конференції «Проблеми зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища» INUDECO.  

У залі засідань Славутицької міської ради відбулася відкрита зустріч учасників семінару з міським головою Юрієм Фомічевим «Славутич кластер ядерної науки та технологій».  Про історії успіху і стратегію розвитку міста, створені преференції для міста після закриття Чорнобильської АЕС, Північно-український ядерний науковий хаб, перспективи будівництва малих модульних  ректорів, інвестиційні проєкти для Славутича – коло питань,  які  презентував Юрій Фомічев учасникам  Radiation Safety Study Lab. По завершенню зустрічі міський голова відповів на запитання слухачів.

Другий день семінару триває. Завершиться він екскурсією містом від Туристично-інформаційного центру, гідами якої будуть Олександр Купний та Людмила Любива.