Із сесії  Славутицької міської ради

  • 359

11 серпня, у п’ятницю, у залі засідань Славутицької міської ради депутати зібралися на  20 позачергову сесію Славутицької міської ради VIIІ скликання. На початку зібрання головуючий засідання міський голова Юрій Фомічев вручив подяку Вірі Латі, директору Центу соціального захисту для дітей" Родинний затишок"за багаторічну роботу.  Після виступив депутатів присутні приступили до розгляду порядку денного. 
Героям, що віддали своє життя за незалежність та цілісність нашої держави,  Єроєву Антону Аркадійовичу та Смінтіні Олександру Анатолійовичу присвоєно звання «Почесний громадянин міста» (посмертно).
Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих Захисників. 
Депутати розглянули низку зміни до міських програм, що стосуються питань медичного забезпечення, житлово-комунального господарства, утримання та розвитку інфраструктури доріг міста, розвитку фізичної культури та спорту, підтримки добровольчих формувань Славутицької міської територіальної громади. Потому затвердили зміни до бюджету Славутицької міської територіальної громади на 2023.
🔹️ За рахунок перерозподілу бюджетних призначень по видатках загального та спеціального фонду бюджету та вільних залишків коштів бюджету збільшено  бюджетні призначення:
Славутицькій міській лікарні на поповнення статутного капіталу для   забезпечення  видатків із заробітної плати та на встановлення  доплат до заробітної плати  молодшому  медичному персоналу та іншим працівникам;
На стипендії обдарованій молоді та виплату премії педагогам, які підготували  стипендіатів, у тому числі кращим спортсменам міста;
На оплату за проходження медичного обстеження працівниками закладів  освіти;
На утримання централізованої бібліотечної системи у другому півріччі 2023 року; 
На поповнення статутного капіталу КП «УЖКГ;
На оплату медогляду  військовозобов’язаних.
Пропозиція про виділення коштів на ремонт дороги Славутич-Мекшунівка не набрала необхідну кількість голосів. 
Депутати також  розглянули низку питань по санації КП "УЖКГ".