День Незалежності у Славутичі

  • 107

24 серпня – 32-річниця проголошення незалежності України від радянського союзу і другий День Незалежності від початку широкої війни. 547 днів повітряних тривог і прильотів, прощань і зустрічей, подвигів і втрат, мужності і незламності країни, що змінила світ назавжди.

У День Незалежності у Мистецькій галереї Славутича презентували Книгу пам’яті, що присвячена нашим захисникам, які віддали своє життя за свободу та територіальну цілісність нашої держави. Хвилиною мовчання присутні славутичани вшанували пам’ять загиблих Героїв.

«Суть незалежності – у нашій єдності, взаємоповазі у суспільстві і ми, українці, гідні цієї незалежності. Дякую нашим воїнам за те, що міцно тримають оборону. Але біль втрат залишиться з нами на все життя, завжди будемо пам’ятати наших Героїв», - з такими словами звернувся до присутніх міський голова Юрій Фомічев.

Потому голова Вишгородської РВА Олексій Данчин, який у цей день приїздив до міста та міський голова Юрій Фомічев вручили нагороди військовослужбовцям Славутича, які захищали місто під час оточення та волонтерам.

Інші новини міста

Всі новини міста