Із засідання виконавчого комітету

  • 249

5 вересня відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

  • Затверджено мережу закладів освіти міста Славутич на 2023/2024 навчальний рік.

На початок навчального року заклади загальної середньої освіти налічують 82 класи, в тому числі і 21 інклюзивний, із загальною чисельність 2099 учнів. У закладах дошкільної освіти сформовано 45 груп на 676 дітей. У Палаці дітей та молоді навчається 947 дітей, у КДЮСШ – 479.

У дитячих садочках навчається 39 дітей із числа внутрішньо переміщених осіб, у закладах середньої освіти – 64 дитини.

  • Внесено зміни до рішення виконавчого комітету «Про звільнення від батьківської плати за харчування у закладах загальної середньої та дошкільної освіти».

Вирішено, крім раніше визначених пільгових категорій, звільнити від плати за харчування: дітей, один з батьків яких знаходиться в полоні або повернувся з полону; дітей, один з батьків яких є учасником бойових дій або мобілізованим.

  • Вирішено надати в тимчасове безоплатне користування, на період роботи, житлову площу п’яти молодим спеціалістам підстанції медичної допомоги міста Славутич, фельдшерам з медицини невідкладних станів.
  • Управлінню соціального захисту населення виділено кошти для відшкодування вартості проїзду міжміським транспортом особам, віднесеним до 1 та 2 категорії громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.
Інші новини міста

Всі новини міста