У Славутичі відбувся Business Talk

  • 133

 

7 вересня славутицькі підприємці зустрілися, щоб обмінятися думками та власним досвідом щодо утримання бізнесової та підприємницької активності під час війни.

На початку заходу з вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Юрій Фомічев. Він подякував підприємцям за те, що продовжують працювати, розвиватися, створювати робочі місця та сплачувати податки у Славутичі, бо сьогодні бізнес – це основа економіки країни.

Своїм шляхом, досвідом та історіями успіху створення та розвитку бізнесу під час війни поділилися славутичанки: Вікторія Чагіна та Анастасія Беленок – сімейний простір розвитку та розваг "Містечко", Любов Піскунова - "Технолоджі Україна", Діна Піщуліна - Центр психології та розвитку "Be Youself". А також власниці бізнесу, що був релокований до Славутича: Марія Бубнова - "Нова кухня" (Маріуполь), Олена Ворона - "Майстерня Ворони" (Ірпінь).

У другій частині заходу представники ГО «ДоброСусіди» та Славутицького фонду підтримки підприємництва ознайомили присутніх із грантовими можливостями для бізнесу. А спеціальна гостя, підприємниця та бізнес-консультант із Чернігова Наталія Мірошник розповіла про труднощі бізнесу в маленькому місті та значення особистого бренду.

Захід пройшов дуже продуктивно, учасники мали змогу поспілкуватися, обмінятися контактами. Бажаємо славутицьким підприємцям успіхів та розвитку.

Інші новини міста

Всі новини міста