Долучаємося до великого збору на підтримку сил протиповітряної оборони

  • 292

11 вересня 2023 року: зібрано 34 064 грн, є потреба 465 936 грн УВАГА! ВЕЛИКИЙ ЗБІР! Підсилюємо ППО

 Міський голова Славутича Юрій Фомічев звернувся з проханням до всіх друзів, славутичан та тих, хто любить Славутич, долучитися до великого збору на підтримку сил протиповітряної оборони (ППО).

Юрій Фомічев: «Звертаюсь до всіх друзів, славутичан та тих хто любить наше місто! Сьогодні Славутич, як і інші громади, готується до зими і викликів опалювального сезону 23/24 рр. 

Так, ми розуміємо, що ворог знову активізує спроби знищення нашої енергетичної та критичної інфраструктури. Локально, ми до цього точно краще підготовлені, ніж рік тому…

Разом з військовою адміністрацією та нашими ЗСУ було прийнято рішення щодо створення мобільних груп з протидії повітряним ворожим загрозам в районі міста і прилеглих територій. 

Завдання для громади - підсилити ці мобільні групи ППО двома пікапами, які військові спеціалісти дообладнають усім необхідним. Тому оголошуємо терміновий збір коштів на ці авто!..

Прошу всіх взяти участь і долучитися до захисту міста! 

Орієнтовна сума збору – 500 тис. грн. (один пікап – 5-5,5 тис.$). Якщо 1000 людей перерахує по 500 грн., - ми закриємо збір). 
Важлива кожна гривня! Закликаю всіх приєднатись до збору!» -цитата зі сторінки міського голови Славутича у фейсбук. 

 Станом на 11.09.2023 зібрано 34 064 грн, є потреба 465 936 грн ЗБІР ТРИВАЄ! ДОЛУЧАЙТЕСЬ! 

 Отже, як задонатити?
Спосіб № 1 Скористайтесь платіжним сервісом LiqPay на веб-сайті Фонду https://helpslavutych.arr.in.ua/ На головній сторінці є кнопка «Зробити донат». 
Спосіб № 2 Звернутися до бухгалтерії свого підприємства та написати заяву про перерахування коштів. Шаблон заяви на веб-сайті Фонду https://helpslavutych.arr.in.ua/

Славутич, ДЯКУЄМО, що наближаєш нашу ПЕРЕМОГУ! 

Контакти Фонду: 
slavutich.ofis@gmail.com 
+38 095 537 79 24 
07101, Київська обл., місто Славутич, Проспект Незалежності, 7
https://helpslavutych.arr.in.ua/

Будемо вдячні за репост  
#Славутич #одноденнийзаробітокзахисникам

Інші новини міста

Всі новини міста