Розшукуються крафтовики: на Київщині створять каталог крафтових виробників

  • 185

З метою підтримки розвитку місцевих крафтових виробників та стимулювання розвитку аграрного та ремісничого сектору в Київській області, проводиться дослідження ринку крафтової продукції з метою виявлення потенційних партнерів та учасників заходів для підтримки мікровиробників, зокрема Департамент економіки Київської обласної державної адміністрації спільно з Агенцією регіонального розвитку Київської області працюють над створенням електронного Каталогу крафтовиків Київщини.

Цільовою аудиторіє є крафтові виробники у галузі переробки харчових продуктів на товари з високою доданою вартістю та ремісників (непродуктова група).

Крафтовими виробниками вважаються самозайняті особи і мікровиробники (до 10 найманих осіб), які виробляють товари дрібними партіями з використанням ручної праці та з натуральних матеріалів, за автентичними або авторськими технологіями.

Інформація буде використана для створення бази даних потенційних партнерів. Каталог міститиме структуровані дані виробників Київщини. Інформація, для Каталогу, буде першим глобальним дослідженням ринку крафтовиків, надалі ці дані можуть використовуватися для більш глибоких досліджень і розробки програм з підтримки виробників за сферами виробництва.

Анкета, виробників у галузі переробки харчових продуктів на товари знаходиться за посиланням https://forms.gle/yDFA4PuiEWmZ983DA.

Співпраця з крафтовими виробниками продукції в переробному секторі буде взаємовигідною та допоможе зміцнити звʼязки між місцевими підприємцями.

 

Управління економіки та соціального розвитку міста

Інші новини міста

Всі новини міста