Скликається позачергова сесія Славутицької міської ради

  • 235

19 вересня о 9:00 у залі засідань міської ради скликається позачергова сесія Славутицької міської ради VІІІ скликання. Трансляція відбуватиметься онлайн за посиланням https://www.youtube.com/@slavutichmvk

 

На розгляд міської ради винесено такі питання:

  1. Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста» (посмертно).
  2. Про делегування функцій замовника будівництва департаменту регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації.
  3. Про внесення змін до Програми будівництва, реконструкції, модернізації, капітального та поточного ремонтів об’єктів інфраструктури м.Славутича на 2023 рік.
  4. Про визначення замовником робіт з капітального ремонту Виконавчий комітет Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області.
  5. Про укладення договору користування земельною ділянкою для забудови  (суперфіцій) з Управлінням інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області.
  6. Про укладення договору користування земельною ділянкою для забудови  (суперфіцій) з Управлінням інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області.
  7. Про внесення змін до  Програми забезпечення діяльності ради на 2023 рік та затвердження її у новій редакції.
  8. Про внесення змін до міської програми «Захисник Батьківщини» на 2023 рік та затвердження її в новій редакції.
  9. Про внесення змін до програми «Поліцейський офіцер громади» на 2023 рік  та затвердження її у новій редакції.
  10. Про внесення змін до рішення Славутицької міської ради від 27 грудня  2022 року № 755-16-VІII «Про  бюджет  Славутицької міської територіальної громади  на 2023 рік».
  11. Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Славутицької міської ради.
  12. Різне.

 

Розпорядження про скликання сесії знаходиться за посиланням https://e-slavutych.gov.ua/docs/1485294/

Інші новини міста

Всі новини міста