​​ Із засідання виконавчого комітету

  • 126

У понеділок, 18 вересня, відбулося засідання виконавчого комітету.  Порядок денний складався із 18 питань. Головуючий засідання, міський голова  Юрій Фомічев акцентував увагу на двох ключових моментах: 
 Про виконання громадою завдання від військових – придбання двох пікапів, для мобільних груп з протидії повітряним ворожим загрозам в районі міста і прилеглих територій. Терміновий збір коштів (https://www.facebook.com/Fomichev.Slavutich/posts/1543873572684475) проводиться через БФ «ЧАЕС. Славутич. Розвиток».
 Про рівень готовність міських комунальних підприємств працювати в умовах надзвичайних ситуацій.

 У місті збільшується кількість хворих на сезонні захворювання. Фіксуються випадки ковіду. Тому пильність до свого здоров’я не потрібно втрачати, зауважила Олена Суганяка, генеральний директор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги». 

 Начальник управління фінансів Галина Зайченко запропонувала  схвалити  проєкт рішення щодо внесення змін до бюджету Славутицької міської територіальної громади на 2023 рік. Відповідно погоджені  зміни до Програми охорони навколишнього природного середовища, Програми будівництва, реконструкції, модернізації, капітального та поточного ремонтів об’єктів інфраструктури м. Славутича, Програми «Захисник Батьківщини», Програми «Поліцейський офіцер громади».

 Низка рішень стосувалася важливих питань життєдіяльності нашої громади.  
 Погоджено річний план надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення.
Військовослужбовцям, що проживають або дислокуються на території нашого  міста,  надані пільги на відвідування спортивних споруд міста. 
Виділено службове житло лікарю-інтерну, хірургу загально-хірургічного відділення КНП «Славутицька міська лікарня».  
ТОВ «ВЛАСНА» погоджені місця розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності біля супермаркету  «Фора».
28 дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування виділено кошти на придбання спортивної та шкільної форми. 
106 дітей отримали статус дитини, яка постраждала внаслідок  воєнних дій та збройних конфліктів. Документи від батьків на отримання відповідного статусу продовжують опрацьовуватися Службою у справах дітей та сім’ї та Центром соціальних служб.     
Двоє дітей тимчасово влаштовано до центру соціально-психологічної реабілітації «Родинний затишок».
Для надання одноразової матеріальної допомоги громадянам виділені кошти  відповідно міської програми «Турбота».

Інші новини міста

Всі новини міста