Стартував традиційний ХХХ Міжнародний фестиваль молодіжної демократії та мас-медіа «Золота осінь Славутича»  

  • 305

За ці роки Зося  стала  впізнаним брендом Славутича. Це вона зберігає надовго у серці хвилюючі  зустрічі і знайомства команд з різних куточків світу, професійні поради від відомих представників медіа, переповнене емоціями кольорове братання, а головне фестиваль допомагає кожному учаснику  оцінити власні здібності, зробити вибір у майбутній професії.   

30-й фестиваль «Золота осінь Славутича» у синьо-жовтих кольорах біля  Палацу дітей та молоді зібрав справжніх друзів. Міський голова Юрій Фомічев та народна депутатка України Ольга Василевська-Смаглюк вітали учасників Зосі і стали активними учасниками  кольорового братання.

Фестиваль завжди викликає жвавий інтерес юних журналістів. Про що свідчить широка участь заявлених команд із 12 українських міст та громад з усіх куточків нашої країни. Тож маємо 61 команду, з яких 31 із Славутича.

Учасники конкурсних програм, працювали над виконання творчого завдання «Мій герой». Як завжди професійне журі фестивалю з України, Польщі, Литви оцінять роботи конкурсантів. А ще учасників ювілейного фестивалю чекає онлайн спілкування з відомими українськими журналістами: Тетяною Гончаровою, Сонею Кошкіною, Даніїлом Снісарем, Юлією Скоробагач.

Конкурсні роботи команд можна переглянути на фейсбук-сторінці «Міжнародний фестиваль «Золота осінь Славутича».  

Зося завжди об’єднує нас. Все буде Україна. Переможемо!