Вінницький Клуб Ділових Людей цікавиться Славутичем

  • 151

Сьогодні, 26 вересня, до нашого міста прибула делегація підприємців з Вінниччини на чолі з президенткою Business People Ciub Надією Лисецькою. Клуб Ділових людей має багаторічний досвід своєї діяльності, забезпечує власників і керівників малого та середнього бізнесу платформою для комунікації, генерує ідеї, реалізує спільні проєкти, допомагає  розвивати власну справу та має чудове гасло «Робіть свій бізнес з пристрастю..!» 
У залі засідань Славутицької міської ради відбулася жвава розмова підприємців з міським головою Юрієм Фомічевим. Під час зустріч гості переглянули презентацію «Славутич. Місто – коворкінг, що готове втілювати нові сміливі ідеї». Коло обговорюваних питань стосувалося: підтримки бізнесу на місцевому рівні, адміністративно-територіальної реформи, зеленої енергетики, профтехосвіти і перекваліфікації персоналу, системи преференцій, що вирівнює можливості малих міст і мегаполісів.  
У другій половині дня у рамках #Companyvisit резиденти Business People Ciub відвідали  Бізнес-парк «Славутич», де отримали вичерпну інформацію від директорки  КП «Агентство регіонального розвитку» Арини Старовойтової та переглянули презентацію від ІОНА ГРУП. https://instagram.com/ionagroup?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
З цікавістю дізналися про діяльність ТОВ «Технолоджі Україна» – славутицького підприємства, що займається розробкою та виробництвом сільськогосподарської техніки. А ще познайомилися із Томасом Карпентером, фермером у третьому поколінні, який все життя присвятив розумінню, як вирощувати картоплю. До речі, зустріч у Славутичі відбулася за ініціативи Голови ради підприємців при міському голові Славутича, партнерки Технолоджі Україна Любові Піскунової. 
Корисною була інформація від ТОВ «ІНВО Україна» – екотекстильної компанії з 20 річним стажем виробництва, як має власну марку INGREEN. https://instagram.com/ingreen_ua?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Спілкування, обмін досвідом вінницьких та славутицьких підприємців  у сфері аграрного бізнесу видався доволі змістовним. Тож бажаємо  успіху українським діловим людям.