У Славутичі обрано новий склад Молодіжної ради

  • 145

Щорічно, починаючи з 2002 року,  у дні проведення Міжнародного фестивалю «Золота осінь Славутича» формується новий склад молодіжної ради. Депутатом якої може стати кожен житель від 14 до 35 років.

Молодіжна рада  це консультативно-дорадчий орган Славутицької міської ради, який дає можливість почути голос молодих людей, успішно реалізувати молодіжну політику у місті.

За цей час Молодіжна рада «Майбутнє Славутича», через яку пройшли сотні юних славутичан, стала справжньою школою демократії,  активної громадської позиції, відповідальності, самоствердження, вибору майбутньої професії.  

21 вересня в Палаці дітей та молоді відбулись чергові вибори до Молодіжної ради «Майбутнє Славутича» XXI скликання, до складу якої ввійшли 25 депутатів.

Наступним кроком у діяльності Молодіжної ради стало її перше засідання, яке відбулося  26 вересня в Офісі підтримки громадських ініціатив, де було обрано голову Молодіжної рад ученицю Славутицького ліцею Катерину Бєлєнко, заступників  Дарію Ковальчук, Аліну Бубнову, узгоджена  структура ради. Далі на депутатів чекає урочиста посвята, де кожен відчує себе обранцем відповідальним за молодіжну політику.

Вдалий початок роботи новоствореної Молодіжної ради дасть новий імпульс для ефективної роботи на благо рідного Славутича, адже активна молодь – це  запорука успішності громади.

Інші новини міста

Всі новини міста