Як пройти в бібліотеку

  • 175

 35 років виповнюється міській бібліотечній системі. Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек у ЗБІЦ пройшов день відкритих дверей. Екскурсію-квеств провела директор Загальноміського бібліотечно-інформаційного центру Наталія Портна. До послуг славутичан читальні та виставкові зали, мультимедійний архів та електронна бібліотека. У приміщенні бібліотеки працюють 7 клубів за інтересами, нandmade-студія, майстер-класи, а бібліотечний фонд налічує більше 50 тисяч книжок. А ще колектив бібліотеки виграв грант, на отримання сотні українських книжок. Участь у конкурсі взяли 978 бібліотек, а перемогу отримали 32.  

Також відбулася презентація книжок, подарованих депутатами Славутицької міської ради, керівниками закладів, установ, читачами. Міський голова Юрій Фомічев привітав працівників бібліотек з чудовою датою і вручив Подяки колективам та фахівцям ЗБІЦ та БІЦ.

Тож вітаємо бібліотекарів з професійним святом. Кожен день нехай приходять нові читачі, полиці заповнять нові книги, а бібліотека буде тим місцем, куди хочеться прийти, де завжди цікаво і захоплююче!

День відкритих дверей продовжується. Завітайте до міських бібліотек!