З Днем захисників і захисниць України

  • 223

Цьогоріч 1 жовтня – День захисників і захисниць України. День сили духу, мужності, звитяги, духовності, героїчних традицій українського народу.

Проте, кожен момент півторарічної широкої російсько-української війни, без заперечень, можна назвати днем захисників і захисниць України.

Це вони тримають стрій, і ніколи, нікому не здолати народ, який прагне волі, б’ється за своє право на життя, за свою землю, дітей, душу. І так було завжди, і у часи національно-визвольної боротьби, нацистської окупації і в нинішній час рашистської навали.

Захисник! Захисниця! Як гордо звучать ці слова! З вами наша надія, повага, шана і вдячність. Саме вам ми вдячні за непохитну віру у перемогу нашої країни, за те, що маємо можливість жити, зустрічати новий день з ароматом ранкової кави.  Сьогодні вами пишаються українці та захоплюється весь світ.

Славутич доєднується до всіх вітань оборонцям.  Бажаємо  кожному і кожній  скоріше повернутися додому і принести з собою довгоочікуваний мир. Нехай Пресвята Покрова Богородиця оберігає вас кожної миті.

Боролись! Боремось! Поборемо! Слава всім нашим героям! Слава Україні!