Новий опалювальний сезон міста

  • 233

Зазвичай опалювальний сезон в Україні стартує 15 жовтня, проте це залежить від кліматичних умов. Як правило, опалювальний сезон розпочинається, коли середньодобова температура не перевищуватиме 8 градусів протягом трьох днів.

Як же місто готове до початку нового опалювального сезону 2023-2024 років? Фінішували ремонтні роботи інженерних систем та обладнання у сфері житлово-комунального господарства. 100% становить рівень підготовки мереж центральної міської котельні та водопровідно-каналізаційної мережі. Завершені також планові ремонти центральних теплових пунктів. Управителями багатоквартирних будинків проводиться комплексна підготовка будинків до зими з видачею актів та  паспортів готовності.

КП «УЖКГ»  укладено договір з НАК «Нафтогаз України» на постачання газу.

Об’єкти критичної інфраструктури, заклади освіти, медицини забезпечені альтернативними джерелами живлення. За рахунок коштів міського бюджету закуплені  буржуйки. У запасі є дрова. Обстежені пункти незламності, які при необхідності  зможуть розгорнути свою діяльність упродовж 2-3 годин.

Для посипання доріг взимку місто буде забезпечене пісчано-соляною сумішшю.

Ніхто не гарантує, що ворог не буде продовжувати атаки на критичну інфраструктуру. Ми вже пережили одну непросту зиму в умовах війни, тому міською владою, комунальними підприємствами виконано та продовжується виконуватися максимум робіт, щоб місто справилося з викликами.