Із засідання виконавчого комітету

  • 242

5 жовтня у залі засідань Славутицької міської ради відбулося засідання виконкому, що розпочалося з хвилини мовчання за загиблими співвітчизниками.

Міський голова Юрій Фомічев інформував присутніх щодо загальних питань. Детально зупинився на готовності міста до нового опалювального сезону, привітав педагогів з Міжнародним Днем вчителя, вкотре подякував захисникам та захисницям України, які відзначали своє професійне свято 1 жовтня.

Порядок денний було сформовано з 23 питань. Начальниця відділу жкг, тарифоутворення, енергоефективності та енергозбереження Оксана Сосніна детально доповіла про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії та гарячої води для потреб споживачів КП «УЖКГ» та про встановлення ТОВ «Північна енергетична корпорація Славутич» тарифів на виробництво та постачання теплової енергії на установках з використанням альтернативних джерел енергії для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету.

Цього опалювального сезону тарифи для населення не збільшуються, а залишаються на рівні минулого року.

Члени виконкому затвердили фінансові плани на 2024 рік для КП «УФКСТ», КП «Славутич-Водоканал» та КП «Агентство регіонального розвитку». Схвалили у нових редакціях проєкти програм на 2023 рік: Програми охорони навколишнього природного середовища; Програми забезпечення беззбиткової діяльності житлово-комунального господарства міста Славутича; Програми «Молодь Славутича», Міської Програми підтримки Збройних Сил України, підрозділів Національної гвардії України, інших військових формувань.

Прийнято рішення про передачу благодійної пожертви від ГО «Гоулокал» в вигляді трифазного силового трансформатора (10 кВ) на баланс КП «Славутич-Тепломережі».

По програмі «Турбота» виділено кошти управлінню соціального захисту населення на надання одноразової матеріальної допомоги громадянам, у тому числі при народженні дитини. Внесені зміни до Положення про порядок надання адресної матеріальної допомоги. Надано дозволів ТОВ «Сільпо-Фуд» на розміщення зовнішньої реклами. Прийнято 100 рішень, що стосуються надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів встановлення.