Держава починається з освіти

  • 213

🍁З нагоди професійного свята  у залі урочистих подій привітали славутицьких освітян. 
Церемонія нагородження розпочалася із хвилини мовчання за загиблими героями міста та акапельного виконання гімну України. 
🍁Зі словами вдячності та поваги  звернувся до присутніх міський голова Юрій Фомічев: «Завданням освіти сьогодні є формування нової свідомості, нового суспільства і це –  місія вчителя в громаді». Побажав, щоб кожен  день  учителів  був наповнений вдячністю та гордістю за внесок у майбутнє України.
🍁До привітань приєдналися: Володимир Удовиченко, міський голова 1990-2015 років, голова Громадської ради з розвитку міста; Ольга Новікова, заступник голови Вишгородської РДА; Ніна Єрьоміна, начальник управління освіти і науки. Окрасою заходу стали творчі виступи наших дітей. 
Освітяни отримали подяки  від  Департаменту освіти і науки КОДА, Вишгородської РДА, Славутичького  міського голови  та Управління освіти і науки. 
🍁Завершальним яскравим акордом стало привітання наймолодшого вчителя Славутича  Артура Овсепяна, який вчителює у гімназії  «КрОКус» один місяць та  найдосвідченішої вчительки Славутицького ЗЗСО №3 Ніни Кібенок, яка має 51 рік педагогічного досвіду, а також спільне фото усіх учасників події.
💫Дорогі  педагоги, ваша щоденна праця формує майбутнє нашої нації, виховує і навчає талановитих та успішних школярів.  Невичерпної вам енергії, натхнення та безмежної радості у вашій благородній справі. 
Пишаємося, поважаємо, дякуємо! 💙💛
#WorldTeachersDay  #Освіта_важлива  #Всесвітній_день_вчителя #пишаємося #поважаємо #дякуємо