З такою молоддю переможемо обов’язково

  • 261

Змістовно, насичено емоціями, у залі засідань Славутицької міської ради  відбулася посвята у депутати Молодіжної ради «Майбутнє Славутича» 21-го скликання.

Розпочалася посвята з хвилини мовчання та подяки нашим Збройним Силам України, які героїчно борються за незалежність, свободу, територіальну цілісність країни. Зворушливо прозвучав акапельно гімн України.

 25 депутатів, різного віку від 14 до 32 років, що проживають у різних місцях, об’єдналася у єдину молодіжну команду Славутича. За круглим столом молоді депутати спілкувалися із депутатами Славутицької міської ради: Валентиною Дарнопих, Дмитром Стельмахом, а потім розповідали про свої досягнення і плани.

Тільки за вересень депутати Молодіжної ради «Майбутнє Славутича» зібрали  89 тис гривень на потреби ЗСУ, презентували наше місто Славутич у Львові, провели дводенний тренінг «Школа адвокації», стали учасниками Міжнародного екологічного форуму. У Славутичі реалізуються  грантові молодіжні програми: «Мріємо та діємо», «Модернізація вільного доступного молодіжного простору». Виграна ще одна грантова заявка «Незламна молодь громади». 

«Молодь – це наше сучасне, вона смілива, відважна, впливає на життя, має свою думку і  ми маємо навчитися їй довіряти», – з такими словами до молоді звернувся міський голова Юрій Фомічев. У цей день депутати отримали посвідчення та футболки з логотипом Молодіжної ради та залишили свої побажання на прапорі України.          

     Тож вітаємо новий склад молодіжки та бажаємо депутатам, щоб цей день запам’ятався як початок нового етапу у житті. Реалізації намічених планів вам, ніколи не сумнівайтеся в собі та не зупиняйтеся на досягнутому.