Із засідання Славутицької міської ради 

  • 410

16 жовтня відбулася 22 чергова сесія Славутицької міської ради, до порядку денного якої було включено більше 30 питань. Частина їх стосувалася комунальної власності. Затверджено перелік об’єктів комунальної власності Славутицької міської територіальної громади, які підлягають та не підлягають приватизації. Рішенням ради про оренду майна комунальної власності підприємцям, які не мають заборгованості, встановлена знижка, при нарахуванні орендної плати у розмірі 35% з 01.11.2023 року по 01.04.2024 року. До речі, за період воєнного стану, це дало змогу підприємцям міста загалом отримати знижку в оплаті оренди більше ніж на 3 млн грн.

Не вистачило голосів депутатів для прийняття рішення про прийняття у комунальну власність Славутицької міської територіальної громади витрат, понесених Департаментом регіонального розвитку Київської ОВА на проведення реконструкції будівлі критого басейну «Дельфін» з подальшою передачею їх  КП «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму», що значно ускладнює подальшу нормальну експлуатацію басейну, в тому числі можливе виконання гарантійних зобовʼязань підрядника робіт.

Депутати  внесли на 2023 рік зміни до міських програм: «Турбота», «Молодь Славутича», охорони навколишнього природного середовища, забезпечення беззбиткової діяльності житлово-комунального господарства міста Славутича. Відповідні зміни внесені і до бюджету Славутицької міської територіальної громади.

На сесії 16 рішень зняті з контролю рішень Славутицької міської ради. 9 питань стосувалися земельних питань. Затверджено новій перелік з 401 найменувань адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг. Надана згода Управлінню інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради на організацію проведення будівельних робіт з реконструкції нежитлової будівлі «Інфекційного корпусу» КНП «Славутицька міська лікарня» з переведенням будівлі до житлового фонду та наданням їй статусу гуртожитку.

Більше інформації про роботу 22 чергової сесії Славутицької міської ради у сюжеті ТБ "МедіаДім" https://www.youtube.com/watch?v=zO-xtuH_juo