Поглиблення співпраці з Фондом чистого майбутнього 

  • 99

Меморандум про співпрацю та вПоглиблення співпраці з Фондом чистого майбутнього заємодію підписаний між Північно-українським науковим ядерним хабом у місті Славутич та Благодійним фондом «Clean Futures Fund». Підписали його міський голова Юрій Фомічев та співзасновник і президент правління Ерік Кемберіан. Дві інституції прагнуть об’єднати зусилля для забезпечення сталого розвитку Славутича та регіону, а також на створити платформу для наукової та іншої діяльності для фахівців з усього світу саме у Славутичі. 
У рамках візиту до Славутича та Чорнобильської АЕС представники Фонду «Clean Futures Fund» обговорили проєкт «Собаки Чорнобиля», який спрямований на регулювання популяції безпритульних тварин на території ЧАЕС шляхом їх стерилізації та вакцинації. 
У межах проєкту «Діти Чорнобиля» представники Фонду, у супроводі координаторів від ЧАЕС, відвідали дві сім'ї славутичан, чиї діти потребують коштовного лікування. 
Відбулася зустріч з керівництвом Славутицької лікарні, де реалізується проєкт Human Clinic щодо створення у місті сучасного реабілітаційного відділення.
Для потреб ЗСУ до Соціально-психологічного центру доставлено обладнання для надання першої медичної допомоги, яке вже відправлено на передову. 
Усього з початку повномасштабного вторгнення загальна кількість прямої фінансової допомоги від Фонду «Clean Futures Fund» на користь Славутицької та Іванківської громад становить понад 6 млн грн.

Інші новини міста

Всі новини міста