Освітянські новини

  • 147

14 жовтня у лабораторному комплексі "МАНЛаб" Національного центру "Мала академія наук України" відбулася захоплююча екскурсія для учнів-членів ліцейського наукового товариства "Плеяди" Славутицького наукового товариства учнів.

Під час екскурсії діти взяли участь у наукових дослідженнях, відвідали лабораторії з фізики та інших природничих наук, розглянули багато цікавого наукового обладнання, поглибили знання про науку в інтерактивному середовищі.

18 жовтня кухарі закладів освіти міста Славутича пройшли одноденне теоретично-практичне навчання з теми "Сучасні тенденції в організації шкільного харчування", яке відбулось в "Кулінарному Хабі" державного професійно-технічного навчального закладу "Бориспільський професійний ліцей".

Під час навчання учасники опрацювали низку теоретичних питань щодо санітарно-гігієнічних норм та складання меню на тиждень. Практичне навчання включало приготування страв шкільного меню. Всі учасники отримали сертифікати про успішне завершення курсу "Сучасні тенденції в організації шкільного харчування".

Упродовж жовтня в Україні проходить Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом "Вірю в майбутнє твоє, Україно!". У закладах освіти міста проведено: екскурсії, мотиваційні зустрічі, бесіди, дискусії, мовні майданчики, виховні години, конкурси, благодійні акції, виставки інші активності, які спрямовані на розвиток патріотизму зростаючої особистості, популяризацію книги, читання і бібліотеки.

 23 жовтня починаються осінні канікули, на які діти чекають з нетерпінням. Це час, коли їм вдасться відпочити від навчання та зарядитися новими враженнями. Ми радимо їм гарно провести ці дні, відвідати цікаві місця, відділитися від гаджетів, і, звісно ж, прочитати цікаві книги. Нехай ці канікули стануть незабутніми для їхнього відпочинку!

Інші новини міста

Всі новини міста