V Міжнародний фестиваль для людей поважного віку "GOLDenFest"

  • 243

Незважаючи на виклики воєнного часу, у Славутичі відбувся V Міжнародний фестиваль для людей поважного віку, відомий як "GOLDenFest". Цей культурно-мистецький захід проводиться щороку з метою залучення осіб "золотого віку" до різних заходів та активностей. Провідною ідеєю цьогорічного фестивалю була підтримка один одного позитивними емоціями та організація благодійних культурно-мистецьких подій у громаді для збору коштів на потреби Збройних Сил України.

Протягом двох днів мешканці Славутича мали можливість відвідати ряд захоплюючих подій фестивалю: рандеву-каву в Галереї мистецтв,  творчу виставку робіт Університету для дорослих, екскурсію фото-квест, майстер-класи, благодійний ярмарок та конкурс-концерт "Берегиня GOLDenFest - Slavutych".

Усіх прихильників цікавих  подорожей та фотографії об’єднала екскурсія фото-квест "Голден Фест в Славутичі", організована Туристично-інформаційним центром Славутича. Ця активність створила можливість поєднати подорожі, фотографію, та благодійність, і відзначити чарівність осені у рідному місті.

Фестиваль "GOLDen Fest" також включав у себе три захоплюючих майстер-класи під назвою "Шоколад, сангрія, врода", які відбулися в різні дні. На першому майстер-класі панувала креативна атмосфера, де учасники поринули у світ краси, творчості та успішності, створюючи композиції з використанням технік інтуїтивного малювання. Другий майстер-клас – арт-майстерня шоколаду, де учасники разом виготовляли шоколадні смаколики та дізнавалися цікаві факти про шоколад, його якість та корисні властивості. На третьому майстер-класі учасники дізналися про тренди та секрети макіяжу, а також спробували нанести макіяж самостійно під керівництвом професійного візажиста. Усі ці майстер-класи дозволили учасникам ознайомитися з різними аспектами творчості, включаючи мистецтво, кулінарію та візаж, відчути дух спільноти та позитивних емоцій, що властивий фестивалю "GOLDen Fest."

Атмосферно та душевно, ось як можна описати благодійний ярмарок "Голден Фест" та благодійний мистецький захід "Берегиня GOLDen Fest", які відбулися останнього дня фестивалю в Кіно-концертному комплексі. На цих заходах було зібрано загалом 19 725 гривень на потреби ЗСУ.  Щодня Україна виборює Перемогу, ми тримаємося разом, підтримуючи один одного емоційно, а також надаємо підтримку нашим Захисникам і Захисницям через благодійні внески. Працюємо заради Перемоги!

Ви можете переглянути більше відео та дізнатися детальну інформацію на офіційній сторінці фестивалю: https://www.facebook.com/GOLDenFestSlavutych

За посиланнями нижче – загальний огляд подій фестивалю "GOLDen Fest":