«Довга доба» хроніка перших днів війни та відтворення подій через особисті історії

  • 157

Відомий український режисер Алан Бадоєв спільно з "1+1 Україна" презентували другий офіційний трейлер документального проєкту "Довга доба" і оголосили дату прем'єри фільму. Показ відбудеться у лютому 2024 року з нагоди другої річниці повномасштабного вторгнення.

"Саме в лютому кожен з нас матиме шанс нагадати собі, наскільки ми можемо бути єдиною суцільною спільнотою. У кінотеатрах нашої країни ми разом будемо плакати, посміхатись, відчувати гнів і водночас гордість за наших неймовірних людей, за спільний опір ворогу, за нашу боротьбу, за свободу", — підкреслив Алан Бадоєв.

Прем'єра відбудеться ексклюзивно в кінотеатрах Multiplex за підтримки monobank. Покази проєкту — благодійні, зібрані кошти від продажу квитків будуть спрямовані на допомогу важко пораненим військовим.

"Мрія нашої великої команди стала реальністю. Прем'єра стрічки матиме благодійну мету — збір коштів на лікування наших воїнів. Усі кошти від продажу квитків підуть на персоналізовану допомогу важко пораненим військовим. Кожен глядач, хто придбає квиток на прем'єру стрічки, внесе свій внесок у загальну мету! Тож вже скоро зустрінемося в кінотеатрах", — наголосив режисер.

«Довга доба» — історія про життя, мрії та плани українців, останній день нашого мирного життя та початок нового етапу, який розпочався 24 лютого під звуки бомб та сирен. Стрічка «Довга доба» — це перший великий проєкт, який у художній формі осмислює свіжі та ще такі болісні події війни, яку росія розв’язала проти України.

За матеріалами ТСН