Сумна звістка прилетіла до Славутича: в російсько-українській війні загинув Василь Єрмоленко

  • 252

Фото без описуСумна звістка прилетіла до Славутича: в російсько-українській війні загинув  Василь Єрмоленко (10.08.1987 – 11.12.2023)

Мужній воїн віддав своє життя за свободу, незалежність, територіальну  цілісність України. 

Василь Єрмоленко народився у селі Неданчичі Чернігівської області. Дитячі роки провів у Славутичі. Після закінчення школи №3, продовжив навчання у Чернігівському професійному будівельному ліцеї №18, де здобув спеціальність  столяра-різьбяра. Трудову діяльність він розпочав у Славутицьких будівельних приватних компаніях. Далі продовжив працювати монтажником металевих конструкцій у СП «Новарка». Пізніше досвідчений спеціаліст став затребуваним у  ТОВ «НВП «Новітні нанотехнології»  , а потім – за кордоном.
24 лютого 2022 року обірвало мирне життя сім’ї Єрмоленків. Коли російські окупанти рушили з війною, він не міг лишатися осторонь. З перших днів війни Василь вступає до територіальної оборони міста Славутича, а потому добровольцем стає на захист України. Солдатом Збройних сил України служить у «гарячих точках» Харківщини.  

Під час виконання бойового завдання стрілець-снайпер Василь Єрмоленко загинув 11 грудня у селі Синьківка Куп’янського  району Харківської області.  

У пам’яті всіх, хто знав Василя, він залишиться доброю, світлою, щирою людиною. Для свого 9-ти річного синочка Артема – всесвітом, взірцем,  ідеалом, прикладом батьківської любові, турботи, надійності, відповідальності і одночасно мужності й честі. 

Щирі співчуття матері Захисника Людмилі Василівні, дружині Ларисі, сестрі Юлії.
Загибель Василя Єрмоленка  – це справжній удар для родини, друзів, близьких та всієї громади.

Світла, вічна пам’ять Герою.
   
 Про дату та місце поховання інформація буде надана додатково.