"Марите" зустрічає гостей

  • 366

Фото без описуСьогодні до нашого міста з візитом приїздила Мадара Сіліня, друга секретарка Посольства Республіки Латвія в Україні, заступниця голови Місії з питань реформ і реконструкції.

Ця зустріч стала доброю традицією перед новорічними святами, коли представники Посольства Латвії відвідують дитячий садочок "Марите".

Дітлахи підготували музичні привітання для гостей, а пані Мадара порадувала їх солодкими подарунками. Зустріч пройшла в дружній та теплій атмосфері, під час якої поспілкувалися з міським головою Юрієм Фомічевим, начальницею управління освіти і науки Ніною Єрьоміною та директоркою ЗДО №4 "Марите" Наталією Івашко. Гостям провели екскурсію садком, показали укриття, де діти перебувають під час сигналу «Увага, повітряна тривога!». Пані Мадара побачила умови, створені для малят у цьому укритті, що є важливою складовою організації безпечного освітнього процесу.

Традиційна ініціатива Посольства Латвії символізує солідарність та підтримку в часи випробувань для України, сприяє побудові дружніх відносин та співпраці між країнами, а також позитивно впливає на емоційний стан дітей.

Дякуємо!

"Марите" зустрічає гостей / Відділ інформації, Славутицька міська громада. - Режим доступу: https://youtu.be/9Oa4d8gGRH0?si=n71-fDpVw1mOOCPF