Долучіться до розробки нової редакції Статуту Славутицької міської територіальної громади

  • 143

Робоча група з розробки Статуту Славутицької міської територіальної громади продовжує свою роботу, мета якої – інтегрувати в чинний Статут міста Славутича принципи доброго врядування.

Чинний Статут Славутицької міської територіальної громади, схвалений у 2009 році, містить важливі норми і процедури, які деталізують права мешканців та обов'язки місцевої влади. 

Сьогодні завданням є - оновити ефективні процедури та практики громадської участі, взаємодії влади та громадськості, що відповідають стандартам Ради Європи.

Шановні славутичани! Закликаємо вас долучитися до обговорення проєкту Статуту Славутицької міської територіальної громади! 

Документ можна переглянути за посиланням

У період з 22.12.2023 р. по 08.01.2024 включно ви маєте можливість внести свої зауваження, пропозиції та  доповнення до проєкту Статуту Славутицької міської територіальної громади шляхом:

  • заповнення електронної форми
  • надання (надсилання поштою) ваших зауважень, пропозицій та доповнень до проєкту Статуту за адресою: Проспект Незалежності, 7 БК «Енергія», Офіс підтримки громадських ініціатив; 
  • надсилання ваших зауважень, пропозицій та доповнень на електронну адресу slavutich.ofis@gmail.com  

Нам важливо почути думки кожного мешканця та мешканки громади для підготовки до проведення громадського обговорення проєкту Статуту.

Долучайтесь!