Київщина готується до погіршення погодних умов

  • 69

Фото без опису

Найближчими днями на Київщині очікується суттєве зниження температури повітря, пориви вітру, ожеледиця та опади. У зв'язку з цим "пункти незламності" на території області будуть працювати цілодобово.

Цю інформацію опублікував на своїй Фейсбук сторінці перший заступник голови Київської обласної військової адміністрації Микола Бойко.

За його словами, в Київській області відбулася оперативна нарада з головами районів і громад, керівництвом поліції та ДСНС з метою оперативного реагування на погіршення погодних умов та усунення їх наслідків.

Під час наради було підкреслено, що "пункти незламності" мають працювати на всій території області цілодобово та мати необхідне забезпечення. У разі потреби у громадах будуть розгортатися мобільні "пункти незламності".

"При погіршенні погодних умов, відключенні електроенергії чи теплозабезпечення мешканці Київщини можуть прийти до таких пунктів та отримати необхідну допомогу: відпочити, випити теплого чаю, зарядити девайси чи скористатися інтернетом", — зауважив Микола Бойко.

Нагададуємо, що знайти адресу найближчого пункту обігріву можна на сайті Київської обласної державної адміністрації або скориставшись послугами чат-бота "Київщина безпечна".