Купуй у Славутичі: українська сільгосптехніка з ірландською душею є тільки тут

  • 227

Фото без описуЗ 2015 року в Славутичі живе ірландський фермер та інженер Томас Карпентер, засновник інженерії в компанії «Технолоджі Україна», яка випускає овочівницьку техніку в Україні з 2016 року.

 У 2023 році Томас став Президентом Українській асоціації виробників картоплі (УАВК). Пан Карпентер вважає, що українська картопля варта того, аби її постачали на ринок країн ЄС. Однак для цього потрібно гармонізувати законодавство України з нормами, прийнятими в країнах Євросоюзу.

Нещодавно до Славутича завітала команда видання "Тракторист" Traktorist.ua - головного видання для трактористів, сільгоспінженерів та виробників техніки.

Поважне видання завітало до нашого міста, щоб дізнатися про інноваційне підприємство "Технолоджі Україна", яке створює українську сільгосптехніку з ірландською душею, під брендом EZY Technology, призначену для картоплярства та овочівництва.

Розробником цих машин є Томас Карпентер та його команда. Навіть під час повномасштабного вторгнення росії, Томас не припинив свою діяльність: він продовжує розробляти сільгосптехніку, підтримувати аграріїв та інвестувати в український ринок.

Під час початку війни Томас Карпентер тимчасово покинув Україну, але, навіть знаходячись в Ірландії, він не залишався байдужим до українського народу. Він створив благодійний фонд і надсилав гуманітарну допомогу та позашляховики для ЗСУ.

Після того, як російські окупанти були витіснені з Київщини, він повернувся в Україну та відновив виробництво сільгоспмашин. Такі вчинки свідчать про його відданість та підтримку українському народу. Дякуємо, пане Томасе!

Дивіться інтерв'ю зі славутичанином Томасом Карпентером за посиланням: https://youtu.be/PUPjj2qPywc?si=iTqG1VQ1hqoA2Dsq

Джерело: Агентство регіонального розвитку