Славутич зібрав гроші та придбав два пікапи для мобільних груп ППО

  • 141

Великий збір «Підсилююємо ППО», оголошений міським головою Юрієм Фомічевим у вересні 2023 року, закрито. 

Разом з військовою адміністрацією та нашими Збройними силами України було прийнято рішення щодо створення мобільних груп з протидії повітряним ворожим загрозам у районі міста та прилеглих територій. Перед громадою постало завдання – підсилити мобільні групи ППО двома пікапами, які військові спеціалісти планували дообладнати всім необхідним. Справді, автівки дуже  потрібні були військовим для виконання бойових завдань.

Збір коштів проводив Благодійний фонд «ЧАЕС. Славутич. Розвиток». Для збору на ці авто була проведена 251 транзакція від приватних осіб, підприємств та організацій: ДСП «Чорнобильська АЕС»; Виконавчий комітет Славутицької міської ради; громадської організації «Ще не вечір»; ТОВ "Енергобезпека Груп"; Комунальних підприємств: «Агентство регіонального розвитку», «Дорожньо-експлуатаційне управління», «Управління житлово-комунального господарства»; Управління фінансів, Управління соціального захисту населення, Управління освіти і науки ради, Відділу культури, національностей та релігій Славутицької міської ради.

Окремі слова вдячності нашим новим партнерам – Благодійному фонду UKRAINE AID FUND за надану суттєву фінансову допомогу у придбанні одного з пікапів.  

Дякуємо, славутичани. Дякуємо усім, хто любить наше місто, всім, хто наближаєш нашу перемогу! 

Контакти БФ «ЧАЕС. Славутич. Розвиток» 
slavutich.ofis@gmail.com 
+38 095 537 79 24 
07101, Київська область, місто Славутич, Проспект Незалежності,7 
https://helpslavutych.arr.in.ua/