Відбулося чергове засідання міжвідомчої робочої групи «Прозорість і підзвітність».

  • 37

Фото без опису18 січня 2024 року під головуванням заступника голови Вишгородської районної державної адміністрації Павла Журби відбулося чергове засідання міжвідомчої робочої групи «Прозорість і підзвітність».

Під час засідання були розглянуті етапи та проблемні питання при реалізації проєктів, що фінансуються з державного та місцевих бюджетів, а саме:

  • капітальний ремонт з заходами енергозбереження, енергоефективності та термомодернізацією Новопетрівської гімназії №1 (Петрівська громада);
  • будівництво нової захисної споруди цивільного захисту на території Петрівської громади
  • будівництво нової окремої споруди цивільного захисту на території навчального закладу в м.Славутич

Представники Вишгородської територіальної громади відзвітувалися щодо поточного етапу ремонту споруд цивільного захисту в м.Вишгород та с.Хотянівка.

Робочої група «Прозорість і підзвітність» створена з метою забезпечення прозорості та доброчесності, здійснення контролю за належним використанням коштів, виділених на відбудову об’єктів, які були пошкоджені внаслідок збройної агресії в межах Вишгородського району. До складу робочої групи входять представники Вишгородської районної державної адміністрації, територіальних громад Вишгородського району, Вишгородського РУП ГУ НП України в Київській обл. та Вишгородського РВ ГУ СБУ у м.Києві та Київській обл.