КОЛЕГІЯ ДЕПАРТАМЕНТУ КУЛЬТУРИ ТА ТУРИЗМУ ВИЗНАЧИЛА ПЛАНИ НА 2024 РІК ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ КУЛЬТУРИ ТА ТУРИЗМУ КИЇВЩИНИ

  • 34

Фото без описуВідбулося розширене засідання Колегії департаменту культури та туризму Київської обласної державної адміністрації щодо планів роботи на 2024 рік та перспектив розвитку галузей культури та туризму в умовах дії правового режиму воєнного стану. Роботу Колегії очолила заступниця голови Київської обласної державної адміністрації Жанна Осипенко.

Учасники Колегії департаменту культури та туризму Київської ОДА та запрошені гості заслухали доповіді про діяльність обласних культурних, мистецьких, релігійних закладів і організацій.

Піднімались нагальні питання галузі культури, мистецтв, охорони культурної спадщини, туризму та курортів, національностей та релігій Київської області.

Під час урочистої частини було вручено дипломи лауреатам обласних мистецьких премій 2023 року.

Заступник голови Київської обласної ради Тетяна Семенова вручила Подяки Київської обласної ради працівникам комунальних закладів культури обласного підпорядкування.

Грамотами Департаменту культури та туризму були відзначені працівники структурних підрозділів, управлінь гуманітарного розвитку районних державних адміністрацій та територіальних громад Київщини.

Учасники колегії також мали змогу побачити виставку картин лауреата Київської обласної премії в галузі образотворчого мистецтва імені Івана Сошенка Владислава Задворського.

Джерело