Старт нового етапу для команди "Нова Кухня"

  • 110

Фото без опису1 лютого у місті Славутич запрацювало підприємство "Нова Кухня". Цей день - старт нового етапу для команди, яка з великим завзяттям працювала над розробкою та запуском виробничої лінії у нашому місті.

Десять кваліфікованих співробітників вже розпочали свою діяльність, зваривши 600 літрів сирного крем-супу. Авторський рецепт вже завоював популярність у Маріуполі, і команда "Нової Кухні" сподівається на поціновувачів серед славутичан.

Про це співвласниця ТМ «Нова Кухня» та генеральний директор ТОВ «Нова кухня" Марія Бубнова, розповіла на своїй сторінці у Facebook: «Уявіть, як довго ми йшли до сьогоднішнього дня. 2 роки пішло на розробку не просто бізнес-моделі, а проєкту всієї виробничої лінії. Ніхто не може підказати як розташувати обладнання, як його помити та як правильно налаштувати всі процеси. Дуже багато нюансів раптом виявляється в ході проєктування нашої Нової Кухні».

Наступним кроком для підприємства буде старт продажів. Команда активно тестує сайт, розраховує собівартість та встановлює ціну продукції, готується до запуску рекламної кампанії.

Бажаємо команді "Нової Кухні" процвітання. Дякуємо, що обрали Славутич.

Джерело

Інші новини міста

Всі новини міста