Із засідання виконавчого комітету

  • 264

Фото без опису7 лютого у залі засідань Славутицької міської ради відбулося засідання виконавчого комітету. До порядку денного було включено 29 питань, що стосуються різних сфер життя міста. 

Інформацію щодо загальних питань надав міський голова Юрій Фомічев: «Спільно з компанією Panasonic ввели в експлуатацію теплові насоси на басейні дитячого садочка «Калинка». Цей крок є лише початком нашої ініціативи щодо впровадження теплових насосів на інших об'єктах міста. Це важлива частина нашого плану щодо поступової відмови від використання викопних джерел енергії у найближчій перспективі. Використання теплових насосів є актуальним трендом у Європі, оскільки усвідомлюється, що залежність від природного газу має не лише економічний, а й політичний аспект. Таким чином, ми також розуміємо необхідність використання таких технологій і активно їх впроваджуємо».

Членам виконавчого комітету було запропоновано схвалити зміни до бюджету Славутицької міської територіальної громади на 2024 рік.

Також на засіданні було схвалено проєкти міських програм, спрямованих на покращення якості життя та інфраструктури, безпеки  міста на 2024 рік. Серед них – Програма забезпечення беззбиткової діяльності житлово-комунального господарства м. Славутича; Програма будівництва, реконструкції, модернізації, капітального та поточного ремонтів об’єктів інфраструктури м. Славутича; Програма розвитку малого і середнього підприємництва в м.Славутичі; Програма  підтримки Збройних Сил України, підрозділів Національної гвардії України, інших військових формувань; Програма захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру; Програма «Поліцейський офіцер громади».

Заслухано звіт про діяльність адміністративної комісії у 2023 році.  Розглянуті питання  квартирного обліку, прийнято 149 рішень щодо надання статусу дитині, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Трансляцію засідання виконавчого комітету можна переглянути за посиланням