Оголошення про формування нового складу Громадської ради

  • 324

Фото без описуГромадська рада при виконавчому комітеті Славутицької міської ради запрошує всі зацікавлені інститути громадянського суспільства до участі у формуванні нового складу Громадської ради каденції 2024-2026 років.

Відповідно до порядку, встановленому Постановою КМУ № 996 від 03.11.2010 року, та Положенням про Громадську  раду при виконавчому комітеті Славутицької міської ради, необхідно:

Подати до Виконавчого комітету Славутицької міської ради, або уповноваженому представнику ініціативної групи, заяву про намір делегувати до складу Громадської ради представника організації, підписану керівником інституту громадянського суспільства.

До заяви обов’язково необхідно додати такі документи:

  • витяг з рішення, або посилання на нього в поданій заяві, прийнятого у порядку встановленому  установчими документами  інституту громадянського суспільства, про делегування для  участі  в  установчих  зборах  представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Громадської ради;
  • біографічна   довідка   делегованого  представника  інституту громадянського суспільства із зазначенням прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи або роду діяльності, посади в інституті громадянського суспільства та дати набрання членства в ній, контактна інформація, підписана делегованим представником;
  • копія  виписки  з  Єдиного  державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, яка підтверджує легітимне існування  організації, завірена керівником організації;
  • заява зі згодою делегованого  представника на обробку його персональних даних;
  • інформація про результати громадської діяльності інституту громадянського суспільства – відомості про місцезнаходження та адресу, електронну пошту, сайту, номер контактного телефону, а також інформація про проведені громадські заходи, реалізовані проєкти тощо.

Заява з доданими до неї документами подається в письмовому вигляді  представнику ініціативної групи, або у відділ з питань діловодства, звернень громадян та контролю Виконавчого комітету Славутицької міської ради, або надсилається поштою з описом вкладеного з повідомленням про вручення з обов’язковою позначкою «Виконавчий комітет Славутицької міської ради, Ініціативній групі з підготовки проведення установчих зборів Громадської ради при Виконавчому комітеті Славутицької міської ради». Адреса: 07101, Центральна площа 7, м. Слаутич, Вишгородський район, Київська область.

Заяви з відповідним пакетом документів  для участі у проведенні установчих зборів необхідно подати до 05 квітня 2024 року включно.

Установчі збори, для формування нового складу Громадської ради, попередньо планується провести  18 квітня. Про час та місце проведення зборів буде додатково повідомлено кожному кандидату особисто за 5 днів до їх проведення. 

Уповноважена особа від ініціативної групи:

Єгоренко Юрій Олександрович, номер телефону +380503444566.

 

Порядок проведення установчих зборів

Установчі збори відкриває уповноважений  представник  ініціативної групи, з числа кандидатів до  нового складу громадської  ради.

Для ведення установчих зборів обирається голова та секретар зборів. Заслуховується  інформація  голови або іншого уповноваженого члена попереднього складу громадської ради про її діяльність. Обирається новий склад громадської ради, згідно протоколу наданому ініціативної групи, який складається після розгляду всіх поданих заяв та пакетів документів від інститутів громадянського суспільства. Обирається голова та керівний склад ради.

Рішення установчих зборів приймається по кожному питанню окремо більшістю присутніх на зборах делегованих представників інститутів громадянського суспільства, поданих та зареєстрованих ініціативною групою в встановленому порядку. Голова ради обирається рейтенговим голосуванням.

Рішення установчих зборів оформляється протоколом, який складається  протягом  трьох  робочих  днів  з  моменту проведення установчих  зборів,  підписується головою та секретарем установчих зборів і подається до Виконавчого комітету Славутицької міської ради.

Виконавчий комітет оприлюднює протокол установчих зборів на офіційному сайті  міської ради та в інший прийнятний спосіб, протягом трьох робочих днів з моменту його надходження. На підставі протоколу установчих зборів, Виконавчий комітет на найближчому плановому засіданні розглядає та затверджує новий склад Громадської ради офіційним рішенням та оприлюднює його на офіційному сайті міської ради і в інший прийнятний спосіб, протягом трьох робочих днів з моменту затвердження.

Після офіційного затвердження виконавчим комітетом складу Громадської ради при Виконавчому комітеті Славутицької міської ради, рада починає свою роботу, згідно регламенту, типовому положенню та порядку, встановленому постановою КМУ №996 від 03.11.2010 р.

Інші оголошення

Всі оголошення