«Досвід ветеранів вартий поваги» — кампанія проєкту «Ти як?» за участі ветеранів

  • 84

Фото без описуВ Україні триває кампанія «Досвід ветеранів вартий поваги» за участі ветеранів у рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою першої леді Олена Зеленська спільно з USAID Ukraine – USAID Україна та IREX in Ukraine.

Спілкуючись із військовослужбовцями, важливо проявляти повагу, людяність та щиру подяку. Досвід війни складний як для цивільних, так і тих, хто став на захист сувернітету державу. Проте він різний, і відмінність у пережитому може спровокувати нерозуміння, ніяковість та подекуди агресію. Що не варто запитувати у ветерана, як доречно подякувати чи запропонувати допомогу можна дізнатися у соцмережах “Ти як?” та на сайті програми: https://www.howareu.com/

Проєкт “Досвід ветеранів вартий поваги” має на меті показати учасникам війни, що у нелегкому процесі відновлення можна отримати потрібну підтримку, а цивільним нагадати, що суспільство має ставитись з повагою до досвіду військових.

Глібко Стрижко один із учасників проєкту “Досвід ветеранів вартий поваги”. Він ветеран, колишній морський піхотинець, а зараз координатор ветеранського простору Veteran Hub. За плечима Гліба — бойовий досвід, важкі травми, полон і тривала реабілітація.

Досвід ветеранів вартий поваги - Катерина Галушка, ветеранка, медикиня добровольчого батальйону

Досвід ветеранів вартий поваги – Олеся Конопелько, ветеранка, бойова медикиня

Досвід ветеранів вартий поваги - Сергій Коц, ветеран, старший солдат

Досвід ветеранів вартий поваги Дмитро Щербак, ветеран, матрос | Ти як?

Досвід ветеранів вартий поваги Сергій Полосін, ветеран, головний сержант | Ти як?

#Ти як?

Інші статті

Всі статті