Безбар'єрність спільними зусиллями

  • 55

Фото без описуРадниця - уповноважена Президента України з безбар'єрності Тетяна Ломакіна поділилася на своїй сторінці Facebook новинами про реалізацію безбар'єрних ініціатив у Славутичі. Місто продовжує впроваджувати безбар’єрні рішення, спрямовані на забезпечення комфорту та доступності для мешканців, а також на підтримку захисників та захисниць, які повертаються з фронту. Одним із ключових інструментів стало створення Ради безбар’єрності Славутицької міської територіальної громади. Рада пропонує механізм роботи, спрямований на відстеження прогресу втілення безбар’єрних рішень та виконання цільової Програми «Славутич — безбар’єрне місто».

"Славутич продовжує поступово втілювати безбар’єрні рішення, шукаючи інструменти та можливості, які дозволять його містянам почуватися комфортно у своїй громаді, працювати та вчитися, зустрічати захисників та захисниць, які повертаються з фронту і можуть потребувати підтримки місцевої влади та громадян.

Один з таких інструментів – це Рада безбар’єрності Славутицької міської територіальної громади. Минулого тижня рішенням виконавчого комітету було затверджене положення про створення цього консультативно-дорадчого органу та обраний його склад. Посилання на відповідні документи залишу в коментарях.

Чому Рада безбар’єрності це саме інструмент? Бо вона пропонує механізм роботи, який допоможе громаді відстежувати прогрес у втіленні безбар’єрних рішень," - йдеться у дописі.

Запрошуємо вас ознайомитися з повною публікацією на сторінці Тетяни Ломакіної у Facebook за цим посиланням