Вітаємо усіх  з Днем театру!

  • 42

Якщо ви мріяли про вечір, що чарує і занурює в магічний світ, то театралізована феєрія "Загублена мелодія - Лісова пісня" у Кіноконцертному комплексі - саме те, що вам потрібно!

Ця вистава - справжня казка, яка захопила з перших хвилин. Кожен актор, кожна нота музики, кожен рух танцювального номера, кожен дотепний жарт - все переплетено так вдало і майстерно, що зачарувало та залишило незабутні враження у серцях глядачів, подарувало море задоволення та позитивних емоцій!

Ця вистава - справжній діамант у діадемі театральних шедеврів славутицьких акторів ККК. Хто не мав нагоди бути сьогодні тут, радимо поринути у магію мистецтва, відчути цю неймовірну енергію і стати частиною казкової історії (відеозапис з прем'єри).

Вітаємо усіх  з Днем театру! Дорогі актори, зичимо вам подальших творчих звершень, нових яскравих ролей і нескінченного натхнення.

Дякуємо!

Театралізована феєрія "Загублена мелодія": музичне театралізоване дійство для ДОРОСЛИХ, МОЛОДІ та ДІТЕЙ // Славутич Кіноконцертний комплекс . - Режим доступу: https://www.youtube.com/watch?v=pr2AmoN8PfA