Короткі новини з життя міста

  • 77

Фото без опису26 березня, в  День Спротиву Славутича, до 10-річчя  Національної гвардії України, на Центральній площі відбулася Акція єдності. У Молодіжному просторі – зустріч із військовослужбовцями.

У Чернігові пройшла мирна акція на підтримку військовополонених нацгвардійців ЧАЕС.

Народна депутатка України Ольга Василевська-Смаглюк  провела соціальну нараду з працівниками станції, керівництвом Державного агентства України з управління зоною відчуження та особистий прийом жителів Славутича.

Відбулося засідання Ради безбар'єрності Славутицької міської територіальної громади.

Триває реалізація грантових проєктів з енергоефективності. 

У Соціально-психологічному центрі розпочато цикл тренінгів для населення, направлених на відновлення ментального здоров’я та особистого вдосконалення.

Комунальне господарство 
Опалювальний сезон у Славутичі завершився  31 березня.
КП «ЖКЦ» запрошує на роботу прибиральників загальноміських територій.
Підприємством ремонтуються аварійні елементи на дитячих майданчиках, прибираються загальноміські території  Центрального парку, Дніпровського та Деснянського кварталів. 
Колектив КП «ДЕУ» проводить прибирання вулично-дорожньої мережі, відновлює зливоприймачі, відновлює дорожнє покриття, використовуючи холодний асфальт.   

Освіта
У школах, після весняних канікул, розпочався навчальний тиждень. 
Відбулася чергова зустріч ресурсного хабу для педагогічних працівників міста. Проведено заняття обласної педстудії від Ганни Корець, заступника директора, учителя інформатики ЗЗСО №3.   

Спорт
Басейн «Лазурний» працює у штатному режимі.
Відбулися міський Шаховий турнір, Відкритий чемпіонат міста Славутича з плавання пам’яті Героїв Чорнобиля. Команда дівчат КДЮСШ-Олімп» у місті Гребінка Полтавської області взяла участь у змаганнях чемпіонату ГО «ВФСТ «Колос» з футзалу. 
Триває реєстрація на пробіг пам’яті Героїв Чорнобиля.

Культура  
У День театру, у Кіноконцертному комплексі відбулася театралізована феєрія «Загублена мелодія – Лісова пісня». Народний театр «Добрий настрій» відмітив своє 35-ти річчя.  
У Бібліотечно-інформаційному центрі для дітей та юнацтва провели  Свято книги. 
У Загальноміському Бібліотечно-інформаційному Центрі можна переглянути фотовиставку Вадима Івкіна «Славутич – місто нескорених».
Кожний тримає свій фронт. 
З вірою у Перемогу.


#тижневіновини