Із засідання виконавчого комітету 

  • 45

Фото без опису17 квітня відбулося засідання виконавчого комітету на розгляд якого було винесено більше 30 питань. 

Перед початком засідання міський голова привітав Бондаренко Марину з присвоєнням їй почесного звання України «Мати – героїня». У своїй короткій інформації Юрій Фомічев розповів про початок підготовки до нового опалювального сезону, приведення до належного стану міста після зими.  Звернувся до підприємців з проханням заздалегідь погоджувати, згідно з встановленими нормами, роботи, які плануються виконуватися на фасадах будівель та розміщення на них вивісок. Далі члени виконкому перейшли до розгляду питань порядку денного. 

Взяли до відома звіт міського голови про діяльність виконавчих органів Славутицької міської ради у 2023 році. Схвалили внесення змін до бюджету Славутицької міської територіальної громади на 2024 рік. Проєктом рішення пропонується, шляхом перерозподілу видатків бюджету розвитку, виділити кошти: на надання безповоротної фінансової допомоги КНП «Славутицька міська лікарня»; виплату заробітної плати працівникам  КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги»; забезпечення функціонування  кабінету лікаря-ендокринолога; ремонт покрівлі. Також запропоновано виділити кошти КП «Управління з розвитку  фізичної культури, спорту та туризму», на охорону правопорядку, обороноздатність, матеріальної допомоги військовослужбовцям, які отримали поранення  під час бойових дій. 

У нових редакціях схвалені міські програми: розвитку охорони здоров’я; забезпечення беззбиткової діяльності житлово-комунального господарства; інформатизації та електронного урядування; «Молодь Славутича»; розвитку фізичної культури та спорту; підтримки добровольчих формувань Славутицької міської територіальної громади;  підтримки Збройних Сил України, підрозділів Національної гвардії України, інших військових формувань. Схвалено проєкт Програми забезпечення охорони публічного порядку, зміцнення правопорядку, охорони прав і свобод громадян та профілактики правопорушень на території Славутицької міської територіальної громади на 2024 рік.  

Знято з контролю 10 рішень виконавчого комітету Славутицької міської ради.
Внесено зміни до Положення про стипендію міського голови кращим та провідним спортсменам  Славутича.
Погоджено облаштування пішохідного переходу за адресою: Славутич, вул. Залізнична (Будбаза).
Надання статусу дитини, яка постраждала  внаслідок  воєнних дій та збройних конфліктів (80 рішень). 
Розглянуті інші питання, що стосуються життя громади міста.