АТ «Укртелеком» інформує про зміни у наданні послуг фіксованого телефонного зв’язку абонентам Славутицької територіальної громади

  • 88

Фото без описуАТ «Укртелеком» надає послуги відповідно до чинного законодавства, зокрема: Закону України «Про електронні комунікації», Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг, Правил та Умов, розміщених на сайті Товариства: https://ukrtelecom.ua.

У зв’язку з модернізацією мережі місцевого телефонного зв’язку, Товариство пропонує абонентам перейти на технологію з використанням конвергенції мереж, що дозволить продовжувати користуватися послугами зв’язку без перебоїв.

Зміна технології передбачає використання спеціального стаціонарного радіотелефону з ЅІМ-карткою. Вартість оренди радіотелефону — 1 грн. на місяць, ЅІМ-картка видається безкоштовно.

Для підтвердження згоди на продовження користування послугами фіксованого телефонного зв’язку за новою технологією, абонентам необхідно звернутися до Товариства та залишити контактні дані.

Слід зазначити, що переважну кількість споживачів вже переключено i до кінця квітня всі охочі будуть переключені на Альтернативні варіанти зв’язку.

У випадку відсутності підтвердження бажання користуватися послугами фіксованої телефонії з новою технологією, надання послуг за існуючою проводовою технологією буде припинено.

З будь-яких питань можна звертатися за телефонами довідково-інформаційного контакт-центру 0-800-506-800 (для фізичних осіб) та 0-800-506-801 (для юридичних осіб).

Детальніше у листі Товариства «Укртелеком» за №22094226-вих-80С916.08 від 05.04.2024