«Інклюзія в дії» - новий проєкт у Молодіжному просторі

  • 49

Фото без описуУ Молодіжному просторі стартує ще один проєкт – «Інклюзія в дії», що стирає грані стереотипного ставлення молоді без інвалідності до молоді з інвалідністю та навпаки, розкриває  теми соціальної інклюзії, інвалідності та безбар'єрності.

Проєкт охопить різні сфери життя громади, передбачає партнерство з  закладами освіти, організаціями та установами міста. Інформаційна кампанія спрямована на підвищення обізнаності громади та підтримку військових, а заплановані заходи налагоджуватимуть взаєморозуміння між молоддю з інвалідністю та молоддю без інвалідності. Тематика заходів: «Безбарʼєрність», «Інклюзія простими словами: розуміння інвалідності», «Як етично взаємодіяти з людьми з інвалідністю», «Інклюзія в дії», «Проєктний менеджмент», майстер-класи з виготовлення ляльок-мотанок, розпису шоперів –  далеко не повний перелік, що буде у новому проєкті.

Слідкуй за новинами на сторінці фейсбук: Молодіжний простір м.Славутича
Реєстрація за посиланням.

Проєкт втілюється в межах програми USAID Ukraine - USAID Україна Мріємо та діємо , яка виконується IREX in Ukraine у партнерстві з ГО ДоброСусіди