Із засідання 28 сесії Славутицької міської ради

  • 46

Фото без опису1 травня відбулося друге засідання 28 сесії Славутицької міської ради. На початку міський голова повідомив депутатів про результати візиту до Славутича Президента України Володимира Зеленського та першої леді Олени Зеленської. Перше питання, що стосувалося виділення коштів Славутицькій міській лікарні та відповідного внесення змін до міської Програми розвитку охорони здоров’я міста Славутича на 2024 рік, не набрало необхідної кількості голосів.

Депутати у цей день затвердили програму участі Славутицької міської ради в роботі об’єднань органів місцевого самоврядування; внесли зміни до міських програм: «Молодь Славутича»; розвитку фізичної культури та спорту; інформатизації та електронного урядування; підтримки Збройних Сил України, підрозділів Національної гвардії України, інших військових формувань; підтримки добровольчих формувань Славутицької міської територіальної громади; будівництва, реконструкції, модернізації, капітального та поточного ремонтів об’єктів інфраструктури м. Славутича.

Затверджено звіт про виконання бюджету Славутицької міської територіальної громади за 2023 рік. Також внесені зміни до бюджету громади. 3 млн грн виділено на надання матеріальної допомоги військовослужбовцям, які отримали поранення під час бойових дій. Передбачені також кошти КП «УФКСТ» на оплату комунальних послуг, розробку проєктно-кошторисної документації для облаштування укриттів у закладах освіти, інші видатки. Депутати підтримали електронну петицію щодо відновлення прямого залізничного сполучення Славутич-Київ, погодили передачу генераторів з міста Славутича до міста Харкова.

Інші новини міста

Всі новини міста