«Університет для дорослих» у Славутичі 

  • 46

Фото без описуВпродовж тижня, незалежно від погоди, понад 70 людей відвідують заняття Університету для дорослих «Golden Time», який став справжнім центром активного навчання та розвитку.

На заняттях "студенти" вивчають англійську мову, щоб бути більш впевненими у подорожах або спілкуванні з іноземцями.  Вивчають  українську мову, яка вже стала символом свободи, єдності та сміливості у всьому світі.  Розкривають свої акторські таланти у театральній студії.  Залюбки відвідують гурток малювання, де мають можливість виразити свої почуття та емоції через мистецтво.  Також в програмі Університету є заняття з йоги, які допомагають зберегти гармонію душі та тіла, покращити фізичне здоров'я й емоційний стан. "Студенти" співають у вокальному ансамблі "Перлина" та вправно танцюють.

Цей Університет створений для всіх, хто цікавиться навчанням та розвитком, незалежно від навичок чи попереднього досвіду. Він став справжньою спільнотою людей золотого віку, які разом навчаються та відкривають для себе нові можливості.

"ВАМ 55+, ВИ активна та творча людина або ВАМ набридло сидіти вдома, ВИ хочете продовжувати навчатися - долучайтесь до Університету для дорослих «Golden Time» Палацу дітей та молоді м. Славутич", - з фейсбук-допису Університету

Інші новини міста

Всі новини міста